آدرس: تهران، میدان تجریش، خیابان شهید دربندی، سه راه تختی، کوچه نمازی، پلاک ۹
همه ی ما در ناخودآگاه خودمون خلاق هستیم چیزهای فوق العاده ای که در زیر انبوهی خاک پنهان شده و برای خاکزدایی نایی نداریم…
کاخ ثابت پاسال یکی از بزرگترین خانههای قدیمی تهران است که مساحتی به اندازه ۱۱ هزار و ۵۴۳ متر مربع دارد. این خانه قبل از انقلاب به سرمایهداری به نام حبیبالله ثابت تعلق داشت و تزئینات آن را یک شرکت فرانسوی به نام مزون شانسن انجام داده بود.
برج میلاد از همان روزهای اولی که ساخته شد، آوازهاش نه تنها در پایتخت بلکه در تمام ایران پیچید. برج میلاد با ارتفاع ۴۳۵ متری لقبهایی مانند ششمین برج مرتفع مخابراتی دنیا و سومین برج بلند خاورمیانه را به خود اختصاص داده است. با رفتن به برج میلاد میتوانید تفریحات متنوعی مثل بولینگ، بیلیارد و پرواز در آسمان را تجربه کنید و همچنین از موزههای سکه و مشاهیر دیدن کنید.
ماهنامه سینمایی فیلم. تهران: مجله فیلم. سال بیست و هشتم (۴۷۴ (ویژه بهار)): ۹۳.
کاخ یاقوت یکی از جاهای دیدنی تهران و اولین بنایی است که براساس معماری ایرانی ساخته نشده و حالوهوای معماری اروپایی را دارد. این کاخ که به آن سرخه حصار یا عمارت قصر یاقوت میگویند، به دستور ناصرالدینشاه قاجار بهترین سایت تفریحی و سرگرمی با هزینه حدودی ۱۵ هزار تومان ساخته شد.
ایده ساخت شهرک سینمایی غزالی به ذهن علی حاتمی رسید زیرا برای ساخت فیلم هزاردستان خود لوکیشنی را میخواست که حالوهوای اوایل قرن چهاردهم شمسی را داشته باشد. حاتمی برای ساخت شهرک غزالی از طرحهای دکوراتورهای ایتالیایی استفاده کرد و نهایت تلاش خود را کرد تا بهترین بنا ساخته شود. این شهرک دارای دکورها و بناهایی از دوره قبل از اسلام، بعد از اسلام و معاصر است.
حالا نمیگیم نیست ولی بعضیاش انصافا بیشتر شبیه شکنجست و سختی های دوران تحصیلیه.
۲.۱۸ باغ موزه مینیاتور؛ نمایانگر جاذبههای دیدنی در مقیاسی کوچک
باغ فردوس از جاهای گشتنی تهران است که یکی از دربار قاجار در زمان محمدشاه، آن را ساخت. این باغ در دوران پهلوی بازسازی و مدرسه شاپور تجریش در آن تاسیس شد. بعد از انقلاب، باغ فردوس به عنوان موزه سینمایی کاربرد پیدا کرد. چنارهای سرسبز، عمارتی بزرگ، مجسمههای برنزی و… از زیباییهای باغ فردوس هستند.
زیپ لاین کماندو؛ تفریحی هیجانانگیز بر فراز گیاه و آسمان
آدرس: تهران، اتوبان شهید محلاتی (آهنگ)، خیابان دهم فروردین، میدان امام حسن، شمال خیابان پاسدار گمنام، فیمابین خیابان شهید رضایی تاجری از غرب، خیابان مستفیذ
وضعیت دهه شصتی ها یا قبل تر بدتر از این حرفاست اینا دیگه بطور کامل با سرکوب دوران بچگیشونُ گذروندن نتیجش هم شده یک جامعه ی بیماری و مریضی که تمام سران و قدرتمنداشو اینا پر کردن و وضعیت شده این
↑ مقدم، رضا (۱۳۹۳)، استودیو مولنروژ و دوبلهٔ فیلم «هرگز نمیر مادر»، تهران: مجله فیلم